Ücretler

Lisans Eğitim Ücreti

• Koç Üniversitesi’nde eğitim-öğretim ücrete tabidir. 2014 - 2015 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için eğitim-öğretim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 40.000 TL’dir;
  • Tıp Fakültesi 2014-2015 ders yılı eğitim-öğretim ücreti KDV dâhil 55.100 TL olarak belirlenmiştir. Tıp Fakültesi'nde okuyacak öğrenciler Hazırlık sınıfı okuduklarında diğer lisans eğitim ücreti olan 40.000 TL ödeyeceklerdir.
  • 2014-2015 ders yılında Koç Üniversitesi, Tıp Fakültesi’nde öğrenciler tam burslu veya yarı burslu olarak öğrenim göreceklerdir. Tıp Fakültesi’ne burssuz öğrenci alınmayacaktır.
  • Lisans eğitim ücretinin yarısı olan ilk taksit Güz Dönemi kayıtlarında, ikinci taksit ise Bahar Dönemi kayıtlarında ödenir. İsteyenler dönem ücretlerini dört taksitte ödeyebilirler.
  • Lisans eğitim ücreti yemek, yurt, kitap ve ulaşım giderlerini kapsamaz.
  • Ders kitaplarının yıllık ortalama maliyeti 350-500 TL tutarındadır.